Diensten

Beveiliging

PD Beveiliging is thuis in allerlei soorten beveiliging. Of het nu gaat om objectbeveiliging, havenbeveiliging, bouwbeveiliging, evenementenbeveiliging of surveillance, PD Beveiliging heeft de juiste beveiligers voor u. 

Verkeersregelaar

Het verkeer moet bij werkzaamheden altijd zo vlot mogelijk doorstromen. Bij PD Beveiliging bent u aan het juiste adres om het verkeer te laten regelen. Samen met onze partner Verkeer Centrale Noord-Holland zorgen wij ervoor dat u tijdens werkzaamheden beschikt over gecertificeerde beroepsverkeersregelaars.

BRL-9101

Zodra er aan de weg gewerkt wordt, moeten er tijdelijke verkeersmaatregelen genomen worden, bijvoorbeeld een afzetting en/of een omleiding. Deze verkeersmaatregelen moeten altijd volgens het CROW handboek geplaatst worden. PD Beveiliging beschikt over de juiste papieren om deze verkeersmaatregelen te plaatsen. Samen met onze partner Verkeer Centrale Noord-Holland zorgen wij ervoor dat deze maatregelen op de juiste manieren worden geplaatst.

PD Beveiliging beschikt over een eigen voertuig met trekhaak, zodat de materialen voor u makkelijk mee kunnen. Tevens is PD Beveiliging in het bezit van het BE rijbewijs.

BHV

Naast dat PD Beveiliging zorgt voor de veiligheid, beschikt PD Beveiliging ook over een BHV diploma. Als een calamiteit zich voordoet, weet PD Beveiliging juist te handelen.

VOL-VCA

Op een bouwplaats zijn veel werkzaamheden tegelijk. Om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen is een VCA diploma een must. PD Beveiliging beschikt over het VOL-VCA diploma, dat houdt in dat PD Beveiliging het diploma bezit die leidinggevenden ook horen te bezitten. Zo zorgen wij, in samenwerking met onze partner FSB Beveiliging, ervoor dat alles op een bouwplaats veilig verloopt.